Værksted

 VÆRKSTEDET TILBYDER


-Dekoder montage med og uden lyd-


-Ombygning fra Analog til Digital-


-Ombygning fra DC til AC-


-Reparationer-


-Ombygninger-


-Har du et ønske om noget specifikt, hør nærmere-


-Værksteds timepris 250,- Incl.Moms-


- Programmering og opsætning af dekodere-


-Opdatering af Ecos-


-Opdatering af CS2-


-Indlæsning af Danske-Loksounds,Esu og Zimo¨s lyd i dit lokomtoiv-


-Specielle ønsker-


Værkstedet.

På værkstedet kan vi tilbyde dig vores høje service, Uanset om du skal have ombygget et ældre lokomotiv fra analog til digital, eller du har et lokomotiv der ikke kører som det skal.

Vi ombygger og monterer dekodere hver eneste dag.. Vi råder og vejleder dig. Vi ser det som vores opgave at varetage dine interesser, så du får så meget for dine penge som muligt.


Der skiftes ikke bare reservedele eller sættes en ny dekoder i dit materiel, uden at have aftalt det med dig først. Vi holder løbende kontakt med dig, og du får besked på mail eller tlf. 


Vi udfylder naturligtvis et arbejdskort, og vi tester dit lokomotiv eller togsæt sammen med dig når du kommer og afhenter hos os igen. Da vi selvfølgelig har testbane til både 2 og 3 skinne drift.

Skal vi sende dit materiel er det afprøvet grundigt inden det sendes tilbage til dig igen.Igennem en årerække har vi opbygget en stor kundekreds, og vi glæder os til at kunne få fornøjelsen af at tilføje dig til vores kundekreds også.

Vi gemmer dit materiels data i en database med dine oplsyninger, så vi altid kan hjælpe dig og finde tilbage

til oprindeligt opsætning herfra, om du skulle komme til at ændre i et CV der ikke lige var meningen.


Vi tester også topfarten på dit lokomotiv, medmindre du ønsker andet, da vi har rullefelt med hastighedsmåler. Så vi kan afstemme og indstille dit lokomotiv med korrekte køredata og topfart.


Så køreplanen kan overholdes